Specialisaties – Fysio Moleneind – Drachten – Drachten
Header afbeelding
Welkom bij Fysio Moleneind – Drachten

Wie zijn wij?

Ben jij op zoek naar een fysiotherapeut? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor je klaar.

Specialisaties

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren.

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen.

Onze praktijk is aangesloten bij ParkinsonNet, een landelijk netwerk van meer dan 3.900 zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de ziekte van Parkinson en parkinsonisme.

Psychosomatische fysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op de behandeling van lichamelijke klachten die samenhangen met psychische en emotionele factoren

Dry needling omvat het prikken met een “droge” (acupunctuur)naald in spieren, zonder toevoeging van medicatie, voor behandeling van myofasciale pijn.

Shockwave therapie is een behandeling waarbij er door middel van een behandelkop ‘schokgolven’ op de klacht worden gericht.

Echografie kan heel goed gebruikt worden om structuren in beeld te brengen die met bewegen te maken hebben.

Onze praktijk biedt een unieke rugtraining aan voor iedereen die wil afrekenen met rugklachten!

Aandacht voor ontspanning en het vinden van een evenwicht tussen belastbaarheid en belasting is een item waar elke fysiotherapeut bij ons aandacht voor zal hebben.

De medische naam voor een spierknoop is neuro-musculaire triggerpoint of kortweg triggerpoint.

Binnen medische trainingstherapie wordt naar uw hulpvraag geluisterd en in overleg met u een zo specifiek mogelijk programma opgesteld.

E-Health is een technologie om de gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen en te verbeteren. Met deze technologie bieden wij als praktijk een gecombineerde zorg tussen fysiek in de praktijk en digitaal thuis