Physitrack – Fysio Moleneind – Drachten – Drachten
Header afbeelding
Welkom bij Fysio Moleneind – Drachten

Wie zijn wij?

Ben jij op zoek naar een fysiotherapeut? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor je klaar.

Physitrack

E-Health is een technologie om de gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen en te verbeteren. Met deze technologie bieden wij als praktijk een gecombineerde zorg tussen fysiek in de praktijk en digitaal thuis

Physitrack

Physitrack is een online coachingsprogramma dat is ontwikkeld voor patiënten om informatie en instructievideo’s aan te bieden.

Vaak vergeet je tijdens het consult het één en ander. Doe ik mijn oefening wel goed? Wat was de oefening ook al weer? Met het gebruik van Physitrack wordt dit een stuk makkelijker. De gegeven informatie tijdens de behandeling en de besproken oefeningen worden voor jou opgeslagen.

Het physitrack programma is te gebruiken op een mobiele telefoon, tablet/ Ipad en pc. Bij je consult in de praktijk neemt de therapeut de oefeningen  met je door. Je ontvangt daarna een mail met  persoonlijke link naar je programma.
Wil je liever geen digitaal/ online programma, maar wel graag oefeningen met afbeeldingen en  tekst met uitleg, dat kan ook.

PhysiApp, oefenen vanuit huis

Met de PhysApp kunt u vanuit huis blijven oefenen. Online staan een aantal oefeningen voor u klaar. Zo kunnen wij u gericht begeleiden en coachen. In de App staat uw persoonlijke omgeving met het behandelplan en de bijbehorende oefeningen. Zo kunt u zelf thuis aan de slag.

Nooit meer een oefening vergeten

Het voordeel van de PhysiApp is dat u altijd de juiste oefeningen bij de hand hebt. Zo kunt u, eenmaal thuis, exact zien wat er besproken is en kunt u de oefeningen niet vergeten. De instructievideo’s laten zien hoe de oefening uitgevoerd moet worden.


Terug naar overzicht