Vacture – Fysio Moleneind – Drachten – Drachten
Header afbeelding
Welkom bij Fysio Moleneind – Drachten

Wie zijn wij?

Ben jij op zoek naar een fysiotherapeut? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor je klaar.

Vacture

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om af en toe bij ons in te vallen?

Onze 2 praktijkassistentes Sita en Josée hebben vervanging nodig tijdens vakanties, vrije dagen en bij ziekte.

 

 

Hoe ziet je werkdag er uit?

Je start de dag met het openen van de praktijk en checken van de binnenkomende berichten.

De binnenkomende telefoontjes beantwoord jij vriendelijk. Je voert gegevens in en plant afspraken in ons systeem Fysiomanager. Je bewaart hierbij goed het overzicht. Je beantwoordt vragen van de therapeuten, voert diverse administratieve werkzaamheden uit en regelt wat nodig is. Je doet bestellingen van middelen en materialen in de praktijk.

Ondertussen blijven telefoontjes binnen komen en ontvang je patiënten aan de balie. Dit is geen probleem voor jou want je stelt de patiënt centraal en je bent stressbestendig. Aan het eind van de dag maak je een overdracht voor je collega indien nodig.

Wat voor ervaring heb je nodig?

Enige werkervaring in de gezondheidszorg, of een opleiding in secretariële sfeer is een pré. Goede communicatieve en sociale vaardigheden, snel kunnen schakelen en accuraat werken en natuurlijk een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling.

Enthousiast geworden?

Bel of mail ons!