Fysiofitness – Fysio Moleneind – Drachten – Drachten
Header afbeelding
Welkom bij Fysio Moleneind – Drachten

Wie zijn wij?

Ben jij op zoek naar een fysiotherapeut? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor je klaar.

Fysiofitness

Fysiofitness moet gezien worden als een verlengstuk van de fysiotherapie. Het is bij uitstek geschikt voor mensen die individueel en klachtgericht willen trainen terwijl er toch sprake is van een groepsverband. Daarnaast is het geschikt voor mensen die hun conditie willen verbeteren of op peil willen houden.

Fysiofitness is vooral bedoeld voor diegene die de grootschaligheid van beschikbare trainingscentra als een drempel ervaart. Ons uitgangspunt is gerichte begeleiding in een kleinschalige opzet.
Daarom is Fysiofitness voor een ieder geschikt, aangezien het optimale persoonlijke begeleiding biedt onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Kosten fysiofitness trainingen:
€32,00 per maand via automatische incasso. Onder bepaalde voorwaarden vergoedt de Friesland Zorgverzekeraar een gedeelte hiervan. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

Tijden fysiofitness trainingen:
Dinsdag 19.00- 20.00 uur
Donderdag 10.00-11.00 uur
Vrijdag 10.00-11.00 uur